Головна » Новини » Зала в історичній будівлі Тернопільщини. ФДМУ проведе аукціон 8 березня

Зала в історичній будівлі Тернопільщини. ФДМУ проведе аукціон 8 березня

Ми продовжуємо проводити аукціони у історичних місцевостях та будинках – цього разу анонсуємо аукціон оренди приміщення Ратуші у містечку Бережани, що у Тернопільській області. Стартова ціна оренди активу – 3,2 тис. грн, а площа оренди складає 47 м².

Ратуша знаходиться у центрі Бережанів – просто на площі Ринок. Ця історична будівля сусідує з двома пам’ятниками – Тарасу Шевченку та Богдану Лепкому. Крім того саме туристичне містечко пропонує багато інших місць для відвідин – Замок Синявських, Костел Св. Апостолів Петра і Павла, Церква Пресвятої Трійці, Вірменський квартал, Церква Св. Миколая, урочище Монастирок, гора Лисоня, Раївський Дендропарк та вулиця Валова з місцевими віллами. Більшість із цих пам’яток розташовані досить близько до Ратуші.

Запропонована до оренди зала електрифікована та зі встановленою охоронною сигналізацією. Звертаємо увагу, що зала є майном об’єкту соціально-культурного призначення, що накладає на орендаря обмеження щодо використання приміщення. Так, тут заборонено розміщення тренажерної зали, закладів фізичної культури і спорту, нічних клубів, ресторанів з нічним режимом роботи (після 22:00), сауни, лазні, організація спортивних змагань та концертів.

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: Тернопільська обл., м. Бережани, пл. Ринок, 1.

Беріть участь в аукціоні за посиланням – https://bit.ly/3Jal1VJ. Реєстрація триває до 7 березня, 20:00.

Дізнавайтесь більше про об’єкт оренди на його сторінці – https://bit.ly/41IMLYw

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх найцікавіших подій та оголошень про оренду в Україні.

Анонси аукціонів, Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Кабінети у центральній частині Львова. ФДМУ планує провести аукціон 8 березня
Наступний запис
Буфет коледжу зі знижкою 50% – прийом заявок триває до 9 березня
Меню