Головна » Новини » Буфет коледжу зі знижкою 50% – прийом заявок триває до 9 березня

Буфет коледжу зі знижкою 50% – прийом заявок триває до 9 березня

Публікуємо чергову пропозиція оренди від нашої команди у закладі освіти. Цього разу – приміщення для розміщення буфету у Дніпровському транспортно-економічному фаховому коледжі. Стартова ціна оренди активу з урахуванням знижки у половину вартості становить 626 грн, а запропонована площа оренди складає 13 м².

Приміщення знаходиться у навчальному корпусі №1 згаданого дніпровського коледжу, серед житлових масивів та поруч з автомобільним шляхом Н08. Тут же поруч розташовані об’єкти спортивної інфраструктури – футбольне поле та спортивні майданчики. Після тренувань перекус у буфеті – необхідна річ для кожного студента.

Запропоноване до оренди приміщення електрифіковане, з підведеним водопостачанням та встановленою каналізацією. Звертаємо увагу, що це приміщення є майном закладу освіти, що накладає на орендаря обмеження щодо його використання. Тут дозволено розміщення закладів харчування (громадських теж), що продають непідакцизні групи товарів – буфету, їдальни, кафетерію або пекарні.

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: м. Дніпро, вул. Трудових резервів, 4.

Беріть участь в аукціоні за посиланням – https://bit.ly/3ETbhg1. Реєстрація триває до 9 березня, 20:00.

Дізнавайтесь більше про об’єкт оренди на його сторінці – https://bit.ly/3J9joaE

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх найцікавіших подій та оголошень про оренду в Україні.

Анонси аукціонів, Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Зала в історичній будівлі Тернопільщини. ФДМУ проведе аукціон 8 березня
Наступний запис
Просторі кабінети практично у центрі Харкова – аукціон 20 березня
Меню