Головна » Новини » Просторі кабінети практично у центрі Харкова – аукціон 20 березня

Просторі кабінети практично у центрі Харкова – аукціон 20 березня

Команда Фонду держмайна запрошує інвесторів брати участь у аукціоні з привабливим лотом поблизу центру Харкова. Актив підхожий для створення коворкінгу чи зали для геймерів – будь-які обмеження відсутні. Ми пропонуємо до оренди кілька кімнат держпідприємства «Укрміськбудпроект» загальною площею 112 м² зі стартовою ціною 5,4 тис грн.

Насамперед поруч із запропонованим активом знаходиться ресторан, тож вашим відвідувачам буде де перекусити. До кімнат дуже зручно діставатися, адже станція метро «Наукова» знаходиться на відстані 600 м – менше 10 хвилин ходьби. Якщо закортить сходити до зеленої зони – через кілька ЖК у східному та західному напрямках є парк та сквер.

Усі запропоновані до оренди кімнати електрифіковані, з підведеним водопостачанням та встановленою каналізацією. Нагадуємо: об’єкт не є майном зі спеціальним статусом, а будь-які цільові обмеження до його використання – відсутні.

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: Харків, вул. Космічна, 21А.

Беріть участь в онлайн-аукціоні за посиланням – https://bit.ly/3kXTD3E. Реєстрація триває до 19 березня, 20:00.

Дізнайтесь про цей об’єкт оренди ще більше на його сторінці– https://bit.ly/3VkKVJi

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх найцікавіших подій та оголошень про оренду в Україні.

Анонси аукціонів, Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Буфет коледжу зі знижкою 50% – прийом заявок триває до 9 березня
Наступний запис
Оренда актової зали у прикордонному місті – аукціон 10 березня
Меню