Головна » Новини » Оренда актової зали у прикордонному місті – аукціон 10 березня

Оренда актової зали у прикордонному місті – аукціон 10 березня

Команда ФДМУ запрошує вас взяти участь в орендному аукціоні з лотом на Вінниччині. Ми пропонуємо до оренди актову залу на третьому поверсі Головного управління Пенсійного фонд у Вінницькій області. Це приміщення на 75 м² зручне для розміщення торговельних пунктів або ж проведення освітніх занять. Стартова ціна оренди активу складає 1,7 тис. грн з урахуванням 50% знижки.

Актова зала знаходиться просто у центрі Могилів-Подільська – прикордонного міста Вінницької області. Зручне місце розташування гармонійно поєднується із невеликими розмірами міста. Адже це створює безліч можливостей для цікавих маршрутів між вашим активом та іншими закладами міста – як культури так і дозвілля.

Ви можете використати цей актив для проведення освітніх занять, суспільних заходів чи торгівлі. Балансоутримувач дозволяє розмістити у актовій залі пункт надання фінансових послуг, спортивні гуртки, тренажери, пункт з продажу канцтоварів, друкованої продукції, надання послуг з ксерокопіювання.

У актовій залі встановлені всі необхідні для роботи комунікації. Приміщення електрифіковане, з підведеним водопостачанням та каналізацією. Актова зала також газифікована та зі встановленим автономним опаленням. Телефон, пожежна та охоронна сигналізація у будівлі теж встановлені, тож актова зала убезпечена.

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: Вінницька обл., м. Могилів-Подільський, вул. Вірменська,19.

Беріть участь в голландському онлайн-аукціоні за посиланням – https://bit.ly/41O4yO7. Аукціон розпочнеться 10 березня о 9:35 і триватиме до 16:20.

Дізнайтесь про цей об’єкт оренди ще більше на його сторінці – https://bit.ly/3yo5lYp

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх найцікавіших подій та оголошень про оренду в Україні.

Анонси аукціонів, Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Просторі кабінети практично у центрі Харкова – аукціон 20 березня
Наступний запис
«Благодійний фонд «Відновлення України» створить прихисток для внутрішньо переміщених осіб на базі орендованої у ФДМУ будівлі
Меню