Головна » Новини » Кабінети у центральній частині Львова. ФДМУ планує провести аукціон 8 березня

Кабінети у центральній частині Львова. ФДМУ планує провести аукціон 8 березня

Команда Фонду планує провести черговий аукціон у Львові: тепер на оренду виставили ще один лот у Франківському районі міста – 3 приміщення. Стартова ціна на об’єкт оренди складає 4,6 тис. грн за запропонованої до оренди загальної площі у 126 м².

Кабінети знаходиться у будівлі держпідприємства «Містопроект», поруч з іншими адміністративними будівлями місцевості – районного суду, відділу з питань імміграції, окружної прокуратури, територіального підрозділу ЦНАП, районний відділ поліції. Раніше ФДМУ проводив торги з оренди кабінету у цій же місцевості.

З неадміністративних будівель тут зовсім неподалік знаходяться заклади харчування – буквально через дорогу. За один квартал від об’єкта оренди розташований центр дозвілля з басейном влітку та ковзанкою взимку. Там же теж є заклад харчування. Якщо знадобиться терміново подбати про чистоту салону транспортного засобу – близько розташована і відповідна клінінг-служба.

Запропоновані до оренди приміщення електрифікований та обладнані усіма необхідними для роботи комунікаціями – водозабезпеченням, каналізацією, вентиляцією. У будівлі встановлені ліфт, лічильник на тепло, пожежна та охоронна сигналізації. Зокрема тут прокладені і усі телекомунікації – встановлено зв’язок з Інтернет-мережею, телебачення та телефони.

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 51.

Беріть участь в аукціоні за посиланням – https://bit.ly/3kGxWoO. Реєстрація триває до 7 березня, 20:00.

Дізнавайтесь більше про об’єкт оренди на його сторінці – https://bit.ly/3ESOcKb

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх найцікавіших подій та оголошень про оренду в Україні.

Анонси аукціонів, Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Гараж спортивного комплексу у Києві. Аукціон заплановано на 6 березня
Наступний запис
Зала в історичній будівлі Тернопільщини. ФДМУ проведе аукціон 8 березня
Меню