Головна » Новини » У Харкові пропонують орендувати перукарню

У Харкові пропонують орендувати перукарню

Харківський політехнічний інститут шукає можливого орендаря одного зі своїх приміщень. Тривалий час тут, поруч із студентським профкомом була перукарня, як і передбачено цільовим призначенням. Наша команда пропонує винайняти це приміщення на 38 м² для започаткування або продовження вашої перукарської справи. Стартова ціна оренди складає 1,9 тис. грн.

Перукарня знаходиться у кампусі Харківського політехнічного інституту (ХПІ), практично у центрі міста. Із приміщенням сусідує, як ми вже розповіли, студентський профком. У близько 500 метрах знаходиться метро, тож ваші клієнти зможуть швидко поїхати у справах після всіх процедур у перукарні. Також поруч знаходяться місцеві пам’ятки та ресторани – вашим клієнтам буде куди сходити після відвідин перукаря.

Приміщення перукарні перебуває у задовільному технічному стані. Воно електрифіковане, а також зі встановленою каналізацією та підведеним водопостачанням.

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: м. Харків, вул. Кирпичова 2.

Беріть участь в онлайн-аукціоні за посиланням – https://bit.ly/3T1LbwY. Голландський аукціон розпочнеться 21 березня о 9:40 та триватиме до 16:25.

Дізнайтесь про це приміщення ще більше на його сторінці – https://bit.ly/3Fb0vBO

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх найцікавіших подій та оголошень про оренду в Україні.

Анонси аукціонів, Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Оренда пансіонату на Буковині: незабаром відбудеться аукціон
Наступний запис
Оренда приміщень Дніпровського машбуду – аукціони заплановані на 16 березня
Меню