Головна » Новини » Оренда пансіонату на Буковині: незабаром відбудеться аукціон

Оренда пансіонату на Буковині: незабаром відбудеться аукціон

Ми запрошуємо вас зробити вигідну інвестицію та взяти участь в аукціоні оренди пансіонату «Зелені пагорби», що у Чернівецькій області. Наша команда пропонує вам винайняти 37 об’єктів різного функціонального призначення. Загальна площа усих цих об’єктів складає 2878 м² Ви можете використати цей актив для створення приватного медичного закладу. Стартова ціна оренди – 16 тис. грн з урахуванням 50%-знижки.

Пансіонат знаходяться у Виженці Чернівецької области. Обласний центр знаходиться у близько 50 км, до нього можна доїхати прокладеною поряд автомобільною дорогою Р62. 

У Виженці працюють декілька баз для відпочинку. Тож у разі оренди пансіонату у вас може бути вдосталь клієнтів. Крім того тут є на що подивитись туристам: водоспад Лужки, печера Довбуша та національний парк, фактично у серці якого і знаходиться пансіонат. 

Нагадуємо, що до комплексу пансіонату входять 37 об’єктів. До них належать: склад на 37 м²; адмінкорпус на 193 м²; баня-прачка на 211 м²; котельня; гаражі; склад на 163 м²; навіс для інвентаря; сарай; гараж; водозбірні споруди; вбиральня; водяна скважина; вигрібна яма; будівля електростанції 30 м²; будівля котельні 144 м²; водозабірна споруда 95 м²; резервуар для води; трансформатор; 14 спальних корпусів, площею від 62 до 114 м²; клуб-бібліотека 308 м²; лікувальний корпус 148 м²; склад та робоча їдальня 89 м²; будівля оранжереї 106 м²; будівля водозабірної станції 22 м²; будівля водоочисної і каналізаційної споруди 158 м².

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: Чернівецька обл., с. Виженка, вул. Велика Виженка, 262А, 267А, 288А, 289А, 292А, 294А, 329А, 346А..

Беріть участь в онлайн-аукціоні за посиланням – https://bit.ly/41WSk5S. Реєстрація на участь триває до 15 березня, 20:00.

Дізнайтесь про цей об’єкт оренди ще більше на його сторінці – https://bit.ly/41Qebf8

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх найцікавіших подій та оголошень про оренду в Україні.

Анонси аукціонів, Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Оренда частини поверху вишуканої адмінбудівлі – голландський аукціон 17 березня
Наступний запис
У Харкові пропонують орендувати перукарню
Меню