Головна » Новини » Оренда частини поверху вишуканої адмінбудівлі – голландський аукціон 17 березня

Оренда частини поверху вишуканої адмінбудівлі – голландський аукціон 17 березня

Наша команда запрошує вас, інвесторів, взяти участь у вигідному орендному аукціоні з лотом у Вінницькій області. Ми пропонуємо до оренди 16 приміщень, загальною площею у 429 м² у будівлі Головного управління Пенсійного фонду України у області. Ви можете використати цей актив для торгівлі. Стартова ціна оренди складає лише 25 тис. грн з урахуванням 50% знижки.

Приміщення знаходяться на другому поверсі будівлі, а сама вона – у Гайсині. Сюди зручно діставатися – поруч з об’єктом оренди простягається автомобільна траса Е50. У місцевості працюють поштові пункти, магазин канцелярських товарів, банківське відділення та бар-готель. Відвідувачам об’єкта оренди також буде де прогулятися – неподалік тече річка Соб.

                       Фасад будівлі

Нагадуємо, що ми пропонуємо до оренди аж 16 приміщень площею від 2 м² до 153 м². Це близько 10 кабінетів, частини кімнат та навіть актова зала! Усі вони перебувають у задовільному технічному стані і електрифіковані.

Точна адреса місцезнаходження об’єкта оренди: Вінницька обл., м. Гайсин, вул. Заводська, 4.

Беріть участь в голландському онлайн-аукціоні за посиланням – https://bit.ly/3JmXWir. Аукціон розпочнеться 17 березня о 9:30 і триватиме до 16:15.

Дізнайтесь про цей об’єкт оренди ще більше на його сторінці – https://bit.ly/3mDhMwT

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх найцікавіших подій та оголошень про оренду в Україні.

Анонси аукціонів, Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
З 13 по 17 березня ФДМУ планує провести 22 орендних аукціони
Наступний запис
Оренда пансіонату на Буковині: незабаром відбудеться аукціон
Меню