Головна » Новини » Оренда приміщень Дніпровського машбуду – аукціони заплановані на 16 березня

Оренда приміщень Дніпровського машбуду – аукціони заплановані на 16 березня

Наша команда запрошує вас взяти участь в аукціонах оренди приміщень Машинобудівного заводу імені О.М. Макарова у Дніпрі. 16 березня тут відбудуться два орендних аукціони із різними лотами – виробничими та допоміжними приміщеннями. Ви можете використати їх для облаштування власних майстерень або ресторанів з денним режимом роботи. Стартова ціна першого лоту складає 9,5 тис. грн за площі 151 м², а другого – 3,4 тис. грн за площі 53 м². 

Машинобудівний завод із запропонованими до оренди приміщеннями знаходиться у Чечелівському районі Дніпра поруч з багатьма іншими закладами. По протилежний бік вулиці знаходяться ресторани та кафе, магазини, банківські відділення, поштовий пункт, автомийка. 

            Одне з приміщень

Потенційним клієнтам буде зручно дістатися вашого підприємства. Поруч знаходиться автомобільна траса, яка веде до шляхів Е50 та Н08. Доїхати до активу можна із сусідніх населених пунктів.

Приміщення перебувають у задовільному технічному стані. Вони електрифіковані. Також у будівлі підведене водозабезпечення, встановлені каналізація, вентиляція, лічильник на тепло, а також пожежна сигналізація.

Точні адреси місцезнаходження об’єктів оренди: м. Дніпро, вул. Криворізька, 16Б.

Беріть участь в онлайн-аукціонах за посиланнями:

https://bit.ly/3F9dS5C – приміщення на 151 м²; https://bit.ly/3l1b7MG – приміщення на 53 м².

Реєстрація на участь в аукціонах триває до 15 березня, 20:00.

Дізнайтесь про ці приміщення ще більше на їхніх сторінках: 

https://bit.ly/3ysbxPf – приміщення на 151 м²; https://bit.ly/3ZDNGbg – приміщення на 53 м². 

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх найцікавіших подій та оголошень про оренду в Україні.

Новини
Попередній запис
У Харкові пропонують орендувати перукарню
Наступний запис
Оренда у Тростянці: кабінети поблизу зелених зон. Аукціон за тиждень – 21 березня
Меню