Головна » Новини » Оренда у Тростянці: кабінети поблизу зелених зон. Аукціон за тиждень – 21 березня

Оренда у Тростянці: кабінети поблизу зелених зон. Аукціон за тиждень – 21 березня

Наша команда запрошує вас брати участь в аукціоні оренди приміщень адмінбудівлі у Тростянці, на Сумщині. Вони перебувають на балансі Сумського центру зайнятості. Ви можете використати їх для облаштування власних офісних приміщень чи копіцентру або книгарні. Стартова ціна оренди приміщень складає 150 грн за запропонованої площі 50 м². Ціна встановлена з урахуванням знижки у 50%. 

Кабінети знаходяться в районі відносно розбудованої інфраструктури. Тростянець, в якому планується орендний аукціон, розташований за близько 60 км від обласного центру – Сум. По вулиці Татаренка, вздовж якої зведено актив, є бюро правової допомоги, банківські відділення, банківське відділення, дитячий садочок. По обидва  боки від орендованого активу його відвідувачі зможуть насолодитися прогулянками у зелених зонах. 

Потенційним клієнтам буде зручно доїхати до Вашого проєкту. Тростянцем пролягає автомобільна траса Н12.

                             Фасад

Кабінети перебувають у задовільному технічному стані: вони електрифіковані, з підведеним водозабезпеченням, встановленими каналізацією, автономним опаленням, вентиляцією, пожежною сигналізацією, під’єднані до телефонії та мережі Інтернет.

Точні адреси місцезнаходження об’єктів оренди: Сумська обл, м. Тростянець, вул. Л. Татаренка, 3.

Беріть участь в онлайн-аукціоні за посиланням: https://bit.ly/3Jf3RET. Тут же ви знайдете і детальну інформацію про обмеження щодо використання кабінетів.

Реєстрація на участь в аукціонах триває до 20 березня, 20:00.

Дізнайтесь про ці приміщення ще більше на їхніх сторінках: 

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх найцікавіших подій та оголошень про оренду в Україні.

Анонси аукціонів, Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Оренда приміщень Дніпровського машбуду – аукціони заплановані на 16 березня
Наступний запис
ФДМУ пропонує до оренди склади порту «Чорноморськ»
Меню