Головна » Новини » ФДМУ пропонує до оренди склади порту «Чорноморськ»

ФДМУ пропонує до оренди склади порту «Чорноморськ»

Ми запрошуємо вас взяти участь у великому орендному аукціоні кількох складів морського торговельного порту «Чорноморськ», на Одещині. Ви можете використати запропонований лот для реалізації будь-яких проєктів – обмеження щодо цільового призначення відсутні. Стартова ціна оренди складає 40,9 тис. грн за запропонованої площі 13 510 м². 

Територія морського порту Чорноморськ простягається смугою вздовж причалів від входу вглиб узбережжя Сухого лиману в другий басейн до поромного комплексу, включно з третім басейном.  Порт може приймати судна до 275 м, але в окремих випадках до 300 м з дозволу капітана порту. Підхідний канал порту має довжину 1400 м, ширину 160 м і глибину 14,5 м.

Порт здатен перевалювати вантажі в обсязі більше 32 млн. тонн на рік, має причальну лінію загальною протяжністю близько 6000 м з сучасними причалами. 

Навігаційні глибини порту: на зовнішньому рейді – 21 м; на підхідному каналі – 14,5 м; біля причалів – 7,5-14 м.

Порт має 6 залізничних в’їздів в порт, більше 50 км залізничних шляхів, оснащених необхідним перевантажувальним обладнанням. Залізничні фронти порту забезпечують вагонообіг до 1300 вагонів на добу. Автомобільні дороги порту дозволяють в’їжджати через 5 прохідних порту.

До оренди пропонується лот, що складається з прилеглої території та 4 складів. Площа прилеглої території складає 8558 м². Склади: склад площею 365 м², адміністративна будівля зі складом площею 3776 м²,  будівля складу площею 144 м², площею 645 м².

Точна адреса місцезнаходження об’єктів оренди: Одеська обл., м. Чорноморськ, вул. Сухолиманська, 46

Беріть участь в онлайн-аукціоні за посиланням: https://bit.ly/3YGWD2t. Дата – 24 березня.

Реєстрація на участь в аукціонах триває до 23 березня, 20:00.

Дізнайтесь про ці приміщення ще більше на їхніх сторінках: https://bit.ly/3yDpiuM

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати, аби бути в курсі усіх найцікавіших подій та оголошень про оренду в Україні.

Анонси аукціонів, Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Оренда у Тростянці: кабінети поблизу зелених зон. Аукціон за тиждень – 21 березня
Наступний запис
Оренда пралень у Харкові. Аукціони заплановані на 23-24 березня
Меню