Головна » Новини » Про головне » Аукціон на продовження договору оренди будівлі на Львівщині було скасовано через необхідність розкрити інформацію про її приватизацію

Аукціон на продовження договору оренди будівлі на Львівщині було скасовано через необхідність розкрити інформацію про її приватизацію

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях ухвалило рішення про скасування онлайн-аукціону на продовження договору оренди технічного будинку площею 1313,3 м² в селі Муроване на Львівщині, який перебуває на балансі Львівської філії Концерну радіомовлення через неточності в його оголошенні. 

Посилання на скасований аукціон – https://bit.ly/2PsuTQW.

Зокрема, в оголошені аукціону, яке розміщується за цим посиланням, не була розкрита інформація про ухвалене 4 січня 2021 року рішення про приватизацію будівлі.

Відзначимо, що чинний орендар звернувся до РВ із заявою про намір приватизувати будівлю у вересні 2020 року, а вже в грудні орендодавець вніс її в перелік об’єктів приватизації. 

Найближчим часом об’єкт буде повторно виставлений на орендний аукціон. В оголошені про його проведення буде повністю розкрита інформація про майбутню приватизацію будівлі, а також уточнений строк, на який продовжується договір оренди. Зазначимо, що цей строк може тривати не довше ніж до моменту переходу права власності на майно до переможця приватизаційного аукціону.

Також нагадуємо, що згідно закону про оренду, чинний орендар має переважне право на продовження договору оренди.     

До відома. 

Об’єкт розташований за адресою: Львівська область, Пустомитівський район, с. Муроване, вул. Зоряна, 1а.

Новини, Про головне
Попередній запис
Комплекс будівель і споруд загальною площею 4800 м² в Дніпропетровській області вакантний для оренди
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 198 м² на Подолі
Меню