Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 198 м² на Подолі

Оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 198 м² на Подолі

8 квітня 2021 року о 14:47 відбудеться аукціон з продовження договору оренди нежитлових приміщень, що знаходяться за адресою: м. Київ, вул. Фролівська, 4 та обліковуються на балансі Київського казенного експериментального протезно-ортопедичного підприємства.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 7 квітня 2021 року.

Приміщення перебуваються в задовільному стані, забезпечені електромережею (10 кВт), водозабезпеченням та каналізацією, також наявне опалення, вентиляція та кондиціонування, підключений телефон та інтернет.

Стартова ціна об’єкту – 63 957,33 грн.

Актив може бути використаний за будь-яким цільовим призначенням.

Термін оренди – 5 років.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон:  https://bit.ly/3u8bKmF

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Аукціон на продовження договору оренди будівлі на Львівщині було скасовано через необхідність розкрити інформацію про її приватизацію
Наступний запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (29 березня 2021 року)
Меню