Головна » Новини » Новини аукціонів » Ціна оренди приміщення на території терміналу D аеропорту «Бориспіль» за результатами онлайн аукціону зросла майже в 16 разів

Ціна оренди приміщення на території терміналу D аеропорту «Бориспіль» за результатами онлайн аукціону зросла майже в 16 разів

24 листопада відбувся онлайн аукціон з передачі в оренду приміщення площею 10 кв.м на третьому поверсі пасажирського терміналу D Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Об’єкт нерухомості був виставлений на аукціон за стартовою ціною в 5131,41 грн. У результаті конкурентних онлайн торгів, в яких взяли участь 6 учасників, ціна лоту зросла в 16 разів – до 81 700,01 грн.

За умовами оренди, переможець аукціону отримує дане приміщення в оренду строком на 5 років з можливістю використовувати його за будь-яким цільовим призначенням, а також здавати в суборенду третім особам.

Згідно з Порядком передачі в оренду державного і комунального майна, переможець торгів має 3 робочі дні на підписання протоколу та 20 робочих днів для укладення договору оренди з дня, наступного за днем формування протоколу про результати аукціону.

Договір оренди з переможцем аукціону буде укладений у разі сплати ним протягом вказаного терміну наступних платежів:

  • авансу у розмірі орендної плати за 2 місяці (включаючи ПДВ);

  • забезпечувального депозиту у розмірі орендної плати за 2 місяці (без ПДВ).

В сумі це близько 359,5 тис. грн.

Якщо переможець не здійснить ці платежі, право оренди приміщення перейде до іншого учасника торгів з наступною за величиною ціновою пропозицією, яка становить 81 700 грн.

Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Інтерв’ю Першого заступника Голови Фонду державного майна Леоніда Антонєнка для видання «Юридична практика»
Наступний запис
Ціна оренди приміщення цеху на території Одеського морського торговельного порту зросла до 165 000 грн на місяць
Меню