Головна » Новини » Новини аукціонів » Ціна оренди приміщення цеху на території Одеського морського торговельного порту зросла до 165 000 грн на місяць

Ціна оренди приміщення цеху на території Одеського морського торговельного порту зросла до 165 000 грн на місяць

24 листопада відбувся онлайн аукціон з передачі в оренду виробничого та адміністративних приміщень цеху загальною площею 4791,50 кв.м на території Одеського морського торговельного порту.

У результаті конкурентних онлайн торгів, в яких взяли участь 3 учасника, ціна лоту зросла зі 149 576 грн до 165 000 грн.

За умовами оренди, переможець аукціону ТОВ «Бруклін-Київ» отримує цей об’єкт державної нерухомості в оренду строком на 5 років з можливістю використовувати його за будь-яким цільовим призначенням.

Згідно з Порядком передачі в оренду державного і комунального майна, переможець торгів має 3 робочі дні на підписання протоколу та 20 робочих днів для укладення договору оренди з дня, наступного за днем формування протоколу про результати аукціону.

Договір оренди з переможцем аукціону буде укладений у разі сплати ним протягом вказаного терміну наступних платежів:

  • авансу у розмірі орендної плати за 2 місяці (включаючи ПДВ);

  • забезпечувального депозиту у розмірі орендної плати за 2 місяці (без ПДВ).

В сумі це близько 726 тис. грн.

Якщо переможець не здійснить ці платежі вчасно, право оренди приміщення перейде до іншого учасника торгів, а саме ТОВ “Фераконт”, цінова пропозиція якого була наступною за величиною і становить 160 000 грн.

Нові правила оренди дають можливість брати участь в аукціонах і вигравати в них усім без виключення зацікавленим особам. Для оренди через онлайн аукціони доступні як невеликі площі від 2 кв.м (під розміщення кавових автоматів або банкоматів), так і великі промислові об’єкти площею у кілька тисяч квадратних метрів, які можуть бути використані для реалізації масштабних виробничих або транспортно-логістичних бізнес-проєктів.

Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Ціна оренди приміщення на території терміналу D аеропорту «Бориспіль» за результатами онлайн аукціону зросла майже в 16 разів
Наступний запис
Новий формат оренди державного майна: що варто знати потенційному орендарю та як діяти в нових умовах оренди
Меню