Головна » Новини » Новини аукціонів » Ціна оренди будівлі ремонтного цеху за результатами онлайн аукціону зросла в 24,8 разів

Ціна оренди будівлі ремонтного цеху за результатами онлайн аукціону зросла в 24,8 разів

1 грудня 2020 року відбувся онлайн аукціон з передачі в оренду будівлі ремонтного цеху площею 1806,2 кв.м в Одесі.

У результаті конкурентних онлайн торгів, в яких взяли участь 5 учасників, ціна лоту зросла в 24,8 разів – до 75 001 грн.

За умовами оренди, переможець аукціону отримує даний актив в оренду строком на 5 років з можливістю використовувати його за будь-яким цільовим призначенням. Так само орендар зможе здавати приміщення цеху в суборенду.

Згідно з Порядком передачі в оренду державного і комунального майна, переможець торгів має 3 робочі дні на підписання протоколу та 20 робочих днів для укладення договору оренди з дня, наступного за днем формування протоколу про результати аукціону.

Договір оренди з переможцем аукціону буде укладений у разі сплати ним протягом вказаного терміну наступних платежів:

  • авансу у розмірі орендної плати за 2 місяці (включаючи ПДВ);

  • забезпечувального депозиту у розмірі орендної плати за 2 місяці (без ПДВ).

В сумі це близько 330 тис. грн.

Якщо переможець не здійснить ці платежі, право оренди приміщення перейде до іншого учасника торгів з наступною за величиною ціновою пропозицією, яка становить 75 000 грн.

Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Фонд держмайна підготував спеціальне інвестиційне меню з найближчими аукціонами оренди в міжнародному аеропорту «Бориспіль»
Наступний запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 25.11.2020
Меню