Головна » Новини » Анонси аукціонів » Вигідна пропозиція оренди в Києві: оголошено аукціон з оренди частини складу площею 2 620,9 м²

Вигідна пропозиція оренди в Києві: оголошено аукціон з оренди частини складу площею 2 620,9 м²

6 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди  частини складу паперу, що перебуває на балансі Державного видавництва «Преса України» Державного управління справами та знаходиться за адресою: місто Київ, вулиця Героїв Космосу, 8-А.

Термін оренди за договором становить 5 років, а стартова ціна – 2 501,79 грн на місяць.

Загальна площа – 2 620,9  м².

Технічний стан об’єкту – задовільний. Актив забезпечений електромережею в понад 50 кВт.

Детальніше тут.

Пропозиція оренди цього активу має високий потенціал для ведення бізнесу в столиці завдяки вигідній стартовій ціні та значній площі приміщення. Також орендар матиме можливість використовувати його за будь-яким цільовим призначенням.

Також, Фонд державного майна підготував для вас зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

А ще, кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Щодо зарахування/перерахування гарантійного, реєстраційного, авансового внесків (порядок, строки, контроль та розмір)
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди приміщення Бізнес-інноваційного центру НУ «Чернігівська політехніка»
Меню