Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди приміщення Бізнес-інноваційного центру НУ «Чернігівська політехніка»

Оголошено аукціон з оренди приміщення Бізнес-інноваційного центру НУ «Чернігівська політехніка»

6 січня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди  нежитлового приміщення адміністративної будівлі Бізнес-інноваційного центру Національного університету «Чернігівська політехніка», що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 39.

Термін оренди за договором становить 5 років, а стартова ціна – 1 437,99 грн на місяць.

Загальна площа  –  21,9 м².

Актив перебуває в задовільному технічному стані та забезпечений електромережею в понад 50 кВт. Наявне водозабезпечення, водовідведення та опалення.

Більше інформації про об’єкт тут.

Бізнес-інноваційний центр є підрозділом НУ «Чернігівська політехніка» – провідного та сучасного науково-освітнього осередку міжнародного рівня. Щорічно тут навчається понад 10 тис. студентів, а також більше ніж 400 докторів та кандидатів наук здійснюють свою наукову діяльність. Тому оренда цього об’єкту може стати комерційно-вигідним рішенням для старту та розвитку власної справи.

Також, Фонд державного майна підготував для вас зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

А ще, кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Вигідна пропозиція оренди в Києві: оголошено аукціон з оренди частини складу площею 2 620,9 м²
Наступний запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 15.12.2021
Меню