Головна » Новини » Анонси аукціонів » Унікальна пропозиція оренди в Києві: оголошено аукціон з оренди приміщення фільмофонду України

Унікальна пропозиція оренди в Києві: оголошено аукціон з оренди приміщення фільмофонду України

1 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини нежитлового приміщення ДП «Національний центр Олександра Довженка»  за адресою: місто Київ,  вул. Васильківська, 1.

Стартова ціна об’єкту складає 13 475,47 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. Загальна площа  – 92 м².

Стан приміщення задовільний. Об’єкт забезпечений електромережею потужністю в 10 кВт,  водопостачанням та каналізацією. Наявні ліфт, пожежна та охоронна сигналізація.

Також майно може бути використано за будь-яким цільовим призначенням.

Національний центр Олександра Довженка — державний фільмофонд та найбільший архів України, що забезпечує збереження, дослідження, популяризацію та реставрацію національної кіноспадщини. Відвідуваність заходів у Довженко-Центрі у 2019 році загалом склала 55 тис. осіб.

Дана пропозиція – унікальна можливість вигідних інвестицій у  власну справу, завдяки зручному розташуванню об’єкта і високому рівню відвідуваності, і тому стане чудовим  рішенням для розвитку бізнесу в столиці.

Детальніше про об’єкт тут.

(ДП «Національний центр Олександра Довженко» )

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

 

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оренда держмайна — вигоди і перспективи: “Официальный разговор” з Леонідом Антонєнком
Наступний запис
Вигідна пропозиція оренди на Луганщині: оголошено аукціон з оренди приміщення спортзалу
Меню