Головна » Новини » Анонси аукціонів » Вигідна пропозиція оренди на Луганщині: оголошено аукціон з оренди приміщення спортзалу

Вигідна пропозиція оренди на Луганщині: оголошено аукціон з оренди приміщення спортзалу

8 жовтня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень на другому поверсі триповерхової будівлі будинку культури ВП «Шахти «Карбоніт» за адресою: Луганська обл., Сєвєродонецький р-н, м. Золоте, вул. Медична, 8.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 18:00 7 жовтня 2021 року.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 28,93 грн на місяць, а термін оренди – 5 років. Загальна площа  – 89,2 м².

Приміщення забезпечені електропостачанням потужністю 10 кВт, водозабезпеченням і каналізацією. Технічний стан об’єкту задовільний та складається з декількох об’єктів, а саме:

  • приміщення спортзалу площею 81,1 м²;
  • кімната для тренера площею  8,1 м².

Оренда цього активу стане надійним фундаментом для створення або розвитку власної справи завдяки привабливій ціні та вигідній площі активу. Також орендар матиме можливість передати об’єкт в суборенду, або використати за будь-яким цільовим призначенням.

Детальніше про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/2YRIFBp

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Унікальна пропозиція оренди в Києві: оголошено аукціон з оренди приміщення фільмофонду України
Наступний запис
Вигідна пропозиція оренди в Харкові: оголошено аукціон з оренди приміщення Спортивного комплексу
Меню