Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Сєвєродонецьку: оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 844,7 м²

Оренда в Сєвєродонецьку: оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 844,7 м²

28 квітня 2021 року о 13:47 відбудеться онлайн-аукціон з продовження договору оренди приміщень на п’ятому поверсі будівлі виробничого корпусу Державного підприємства «Інститут азотної промисловості і продуктів органічного синтезу» за адресою: Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, вулиця Вілєсова, 1В.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 27 квітня 2021 року.

Приміщення перебувають у задовільному технічному стані, забезпечені електропостачанням потужністю 105 кВт, водовідведенням, водопостачанням. Також підключені комунікації: телефон, телебачення, інтернет.

Стартова ціна об’єкту складає 41 013, 85  грн, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 844,7  м².

 

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3g7K0L9 .

 

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Приміщення Різницької башти 16 століття вакантне для оренди
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди приміщень в Одеській морській академії
Меню