Головна » Новини » Анонси аукціонів » Приміщення Різницької башти 16 століття вакантне для оренди

Приміщення Різницької башти 16 століття вакантне для оренди

22 квітня відбудеться онлайн-аукціон з передачі в оренду приміщення Різницької башти, яка є пам’яткою архітектури 16 століття, загальною площею 63,1 м².

Стартова ціна, за якою об’єкт виставлений на аукціон – 4 275 грн.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 21 квітня.

Строк, на який пропонується передати споруду в оренду – 5 років.

Башта перебуває на балансі Національного історико-архітектурного заповідника «Кам’янець».

Об’єкт в задовільному технічному стані. Приміщення оснащене електромережею в 1000 кВт.

Башта є пам’яткою архітектури і охороняється законом. Відтак, додатковою умовою для майбутнього орендаря є неухильне дотримання вимог законодавства про охорону культурної спадщини та умов охоронного договору на пам’ятку культурної спадщини.

Історична довідка. Башта побудована в кінці XVI століття і здавна входила до системи фортифікаційних укріплень старого міста, захищаючи його зі східної сторони. Має другу назву, а саме «Кушнірська», від назви ремісницької гільдії, на представників якої в стародавні часи був покладений обов’язок обслуговувати і захищати вежу в мирний та військовий час.

Дізнатись більше про об’єкт, про умови участі в аукціоні з передачі його в оренду, а також безпосередньо зареєструватись на участь в ньому ви маєте можливість за посиланням на аукціон – https://bit.ly/3daAXXL.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Звіт за 15 тиждень 05.04.2021 – 11.04.2021
Наступний запис
Оренда в Сєвєродонецьку: оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 844,7 м²
Меню