Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди приміщень в Одеській морській академії

Оголошено аукціон з оренди приміщень в Одеській морській академії

28 квітня 2021 року об 11:16 відбудеться онлайн-аукціон з продовження договору оренди приміщень учбового корпусу № 6 Національного університету «Одеська морська академія» за адресою: м. Одеса, вул. Пастера,16.

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 27 квітня 2021 року.

 Приміщення електрифіковані (потужність 2,5 кВт), перебувають в задовільному стані, забезпечені опаленням. Також наявне водозабезпечення, каналізація, кондиціонування та пожежна сигналізація.

Стартова ціна об’єкту складає 77 038,19 грн, а термін оренди – 5 років.

Актив складається з декількох об’єктів, а саме: приміщення 1-го поверху (368,1 м²) та приміщення напівпідвалу (237,99 м²).

Загальна площа  – 606,09 м².

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон: https://bit.ly/3dfFjwU .

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оренда в Сєвєродонецьку: оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 844,7 м²
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди активу площею 9 817,50 м² в торговельному порту «Чорноморськ»
Меню