Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди активу площею 9 817,50 м² в торговельному порту «Чорноморськ»

Оголошено аукціон з оренди активу площею 9 817,50 м² в торговельному порту «Чорноморськ»

Запрошуємо взяти участь в онлайн-аукціоні з оренди групи інвентарних об’єктів нерухомого майна, що розташована на території  ДП «Морський торговельний порт «Чорноморськ» за адресою: Одеська обл., місто Чорноморськ, вул. Транспортна, 30, 30А.

Аукціон відбудеться 27 квітня 2021 року о 15:10, а подача заявок на участь триватиме до 20:00 26 квітня 2021 року.

Чорноморський порт – це сучасний міжнародний високомеханізований універсальний транспортний вузол. Він є одним із найбільших портів України та, відповідно, – важливим логістичним центром. Порт знаходиться на берегах Сухого лиману та займає ключове положення на стику головних транспортних шляхів. Через порт здійснюються міжнародні зв’язки України майже зі 100 країнами світу.

Тому орендуючи цей об’єкт, ви інвестуєте у власний бізнес та його гармонійний розвиток.

(Вигляд ДП “Морський торговельний порт “Чорноморськ” з моря)

Розташування порту в глибоководному лимані, з’єднаному з морем вхідним каналом, забезпечує навігацію впродовж усього року, а достатні глибини на водних підходах і в акваторії сприяють навігації великотоннажного флоту.

Саме тому актив в морському торговельному порту «Чорноморськ» – чудова пропозиція для підприємців, зацікавлених використовувати приміщення для власних потреб, або ж надавати складські чи логістичні послуги клієнтам.

Загальна площа об’єкту – 9 817,50 м².

Стартова ціна об’єкту складає 69 765,31 грн, а термін оренди – 5 років.

Актив складається з групи об’єктів, а саме:

  • офісні приміщення будівлі митно-складського комплексу №11 (2558,90 м²). Деталі – https://bit.ly/2Rt2Odk;
  • критий склад в будівлі та споруди  митно-складського комплексу №11( 3806,4 м²) Деталі – https://bit.ly/2QtOmRL;
  • будівля кам’яного складу 27-Б (3452,20 м²). Деталі – https://bit.ly/3shCkIx.

Актив електрифікований (потужність 110 кВт), перебувають в задовільному стані, забезпечені опаленням. Також наявне водозабезпечення, каналізація, опалення, підключений телефон, телебачення, інтернет.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон – https://bit.ly/32ucUND .

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також радимо підписатися на спеціальну розсилку та щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди приміщень в Одеській морській академії
Наступний запис
Навіс павільйону №12 Національного комплексу «Експоцентр України» в Києві площею 1466,1 м² вакантний для оренди
Меню