Головна » Новини » Анонси аукціонів » Навіс павільйону №12 Національного комплексу «Експоцентр України» в Києві площею 1466,1 м² вакантний для оренди

Навіс павільйону №12 Національного комплексу «Експоцентр України» в Києві площею 1466,1 м² вакантний для оренди

22 квітня відбудеться онлайн-аукціон з передачі в оренду споруди навісу №3 павільйону №12 Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ), розташованого за адресою: м. Київ, проспект Академіка Глушкова,1.

Загальна площа об’єкта становить 1466,1 м². Стартова ціна, за якою він виставлений на аукціон – 55 238,75 грн. 

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 21 квітня.

Дізнатись більше про об’єкт, про умови участі в аукціоні з передачі його в оренду, а також безпосередньо зареєструватись на участь в ньому ви маєте можливість за посиланням на аукціон – https://bit.ly/3tqM2JY

Строк, на який пропонується передати споруду в оренду – 10 років. 

В умовах оренди встановлені обмеження цільового використання об’єкта. Так, майбутній орендар не зможе використовувати споруду для розміщення: 

  • закладів охорони здоров’я, аптек, ветеринарних клінік, лабораторії ветеринарної медицини, ветеринарних аптек, медичних лабораторій; 
  • складів, камер схову, архівів; 
  • бюро ритуальних послуг, громадських вбиралень, пунктів збору і сортування вторинної сировини; 
  • стоянки автомобілів, транспортних підприємств з перевезення пасажирів і вантажів, станцій технічного обслуговування автомобілів.

Об’єкт в задовільному технічному стані. 

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

 

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди активу площею 9 817,50 м² в торговельному порту «Чорноморськ»
Наступний запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (19 квітня 2021 року)
Меню