Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди складів у Хмельницькій області

Оголошено аукціон з оренди складів у Хмельницькій області

17 грудня 2021 року відбудуться аукціони з оренди складів, що розміщені за адресою: місто Славута, вулиця Козацька, 122, та перебувають на балансі ДП «Славутський комбінат «Будфарфор».

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 16 грудня 2021 року.

Аукціон № 1: склад площею 188,7 м². Стартова ціна – 1 101,45 грн.

Деталі – https://bit.ly/3GciANM

Аукціон № 2: склад площею 307,2 м². Стартова ціна – 1 793,15 грн.

Деталі – https://bit.ly/3odFQVq

Всі активи перебувають в задовільному технічному стані. Термін оренди – 5 років.

Об’єкти розташовані в місті Славута, через яке проходить автошлях Р-05. Тому ці активи – комерційно-вигідна пропозиція для старту і розвитку власної справи, оскільки вони мають зручну локацію, комфортні умови та вигідну площу. Також орендар матиме можливість використовувати об’єкти за будь-яким цільовим призначенням.


Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Розділ 2 Аналітична довідка про роботу Фонду державного майна України та хід приватизації державного майна за 9 місяців 2021 року «Оренда державного майна»
Наступний запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (06 грудня 2021 року)
Меню