Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди приміщення їдальні навчального закладу в Шевченківському районі Києва

Оголошено аукціон з оренди приміщення їдальні навчального закладу в Шевченківському районі Києва

14 лютого 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлового приміщення першого поверху корпусу їдальні Київського державного музичного ліцею імені М.В. Лисенка за адресою: м. Київ, вулиця Парково-Сирецька, 4.

Стартова ціна складає 9 270 грн на місяць, а термін оренди  – 5 років.

Загальна площа активу – 44,76 м².

Технічний стан активу: задовільний. Приміщення оснащене електромережею в 5 кВт, водозабезпеченням та водовідведенням. Наявна вентиляція та опалення.

Цільовим призначенням об’єкту оренди є надання послуг з громадського харчування, без продажу товарів підакцизної групи (їдальня, буфет, кафетерій, пекарня).

Оренда цього активу стане надійною основою для старту та розвитку вашого бізнесу, завдяки його високому рівні відвідуваності та зручному розташуванню поруч з навчальними закладами.

Разом із тим, біля об’єкту знаходиться Сирецький парк – парк-пам’ятка загальнодержавного значення. Тут знаходиться безліч дитячих та спортивних площадок, мотузковий парк та Київська дитяча залізниця, що приваблює щодня сотні мешканців столиці та туристів.

Детальніше тут.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 19.01.2022
Наступний запис
Унікальна пропозиція оренди в Києві: павільйони Національної кіностудії ім. Довженка на онлайн-аукціоні
Меню