Головна » Новини » Анонси аукціонів » Унікальна пропозиція оренди в Києві: павільйони Національної кіностудії ім. Довженка на онлайн-аукціоні

Унікальна пропозиція оренди в Києві: павільйони Національної кіностудії ім. Довженка на онлайн-аукціоні

14 лютого 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень Державного підприємства «Національна кіностудія художніх фільмів імені Олександра Довженка».

Актив знаходиться за адресою: місто Київ, проспект Перемоги, 44.

Строк подання заяви на участь в аукціоні – до 20:00 13 лютого 2022 року.

Термін за договором складає 5 років, а стартова ціна –  581 161,95 грн на місяць.

Загальна площа активу –  2 671,2 м².

Пропонується до оренди декілька об’єктів, а саме:

  • два нежитлових приміщення павільйонів знімальних № 7-8;
  • колектори – спеціальні приміщення для попередньої заготовки вузлів декорацій;
  • п’ять гримерних кімнат на 1-му поверсі будівлі трьохпавільйонного корпусу.

Приміщення знаходяться в задовільному технічному стані та забезпечені електромережею потужністю 250 кВт. Наявне водозабезпечення та каналізація.

Об’єкт може бути використаний лише для розміщення закладів соціально-культурного призначення, закладів культури або суб’єктів підприємницької діяльності, що надають послуги з організації та проведення культурно-мистецьких заходів.

Національна кіностудія художніх фільмів імені О. Довженка — це сучасне кінопідприємство, що здійснює зйомки фільмів різної постановочної складності та будь-яких жанрів. На кіностудії працюють понад 300 спеціалістів високої професійної кваліфікації, а також функціонує Театр кіноактора, в штаті якого до 90 акторів різного віку.


Більше інформації про об’єкт за посиланням: https://bit.ly/3o0SOpg

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди приміщення їдальні навчального закладу в Шевченківському районі Києва
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди частини пожежного депо площею 369,7 м² в Рівному
Меню