Головна » Новини » Анонси аукціонів » Навіс павільйону №12 Національного комплексу «Експоцентр України» у Києві площею 1466,1 м² вакантний для оренди

Навіс павільйону №12 Національного комплексу «Експоцентр України» у Києві площею 1466,1 м² вакантний для оренди

Фонд державного майна анонсує проведення онлайн-аукціону з передачі в оренду споруди навісу № 3 павільйону № 12 Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ), розташованого за адресою:
м. Київ, проспект Академіка Глушкова, 1.
Загальна площа об’єкта становить 1466,1 м². Стартова ціна, за якою він виставлений на аукціон – 55 471,85 грн.

Проведення аукціону заплановано на 27 січня. Подача заявок на участь в ньому триває до 26 січня.

Дізнатись більше про об’єкт, про умови участі в аукціоні з передачі його в оренду, а також безпосередньо зареєструватись на участь в ньому ви маєте можливість за посиланням на аукціон – http://bit.ly/2LGv4GR . Також дивіться відео-презентацію об’єкта за посиланням – https://bit.ly/39zcVmw.

Строк, на який пропонується передати споруду в оренду – 10 років.

В умовах оренди встановлені обмеження цільового використання об’єкта відповідно до п.29 Порядку передачі в оренду державного та комунального майна. Споруду навісу пропонується передати орендареві, який надаватиме послуги, які не можуть бути забезпечені безпосередньо самим балансоутримувачем об’єкта.

Так, майбутній орендар зможе використовувати споруду для організації таких видів діяльності: проведення виставок, розміщення коворкінгу, торговельних об’єктів, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи, кафе, бару, які здійснюють продаж товарів підакцизної групи, а також для проведення діяльності у сфері освіти, курсів і тренінгів.

Об’єкт в задовільному технічному стані. Реєструйтесь на участь в аукціоні з передачі його в оренду і перемагайте в ньому.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Вартість оренди їдальні в будівлі Головного управління Національної поліції в результаті онлайн аукціону зросла в 3 рази
Наступний запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 14.01.2021
Меню