Головна » Новини » У Дніпрі шукають орендаря для секції автомийки

У Дніпрі шукають орендаря для секції автомийки

Команда ФДМУ запрошує Вас взяти участь в аукціоні оренди секції автомийки на правому березі Дніпра. Актив перебуває на балансі Фахового коледжу зварювання та електроніки імені Є.О.Патона. Стартова ціна оренди складає 10,6 тис. грн без ПДВ за площі у 157,2 м². 

Автомийка знаходиться у центральній частині міста. Близько до нього розташовані кілька кав’ярень. Очікуючи на завершення миття автомобіля, Ваші клієнти зможуть відвідати художній музей, що у 100 м від активу. Також поруч є художня студія. Найближча великий автошлях – проспект Дмитра Яворницького.

Актив можливо використати за будь-яким цільовим призначенням. Однак його конструкція передбачає роботу автомийки. Приміщення не використовувалось закладом протягом трьох років.

Майно перебуває у задовільному технічному стані. Тут підведені водопостачання та каналізація. Уси приміщення електрифіковані, з вентиляцією. 

Автомийка знаходиться за адресою: м. Дніпро, вул. Володимира Моссаковського, 2А.

Беріть участь в онлайн-аукціоні 23 березня за посиланням: https://bit.ly/3LDjyIU

Реєстрація на участь в англійському аукціоні триває до 22 березня, 20:00. 

Дізнайтесь про цей актив ще більше на його сторінці: https://bit.ly/3LEXTAi.

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати.

Новини
Попередній запис
У Чернігові пропонують винайняти кімнати у центрі міста
Наступний запис
З 27 по 31 березня ФДМУ планує провести 11 орендних аукціонів
Меню