Головна » Новини » У Чернігові пропонують винайняти кімнати у центрі міста

У Чернігові пропонують винайняти кімнати у центрі міста

Запрошуємо Вас взяти участь в аукціоні оренди приміщень підвалу та двох поверхів адмінбудівлі у центрі Чернігова. Актив знаходиться у Головному управлінні Держгеокадастру у Чернігівській области. До нього входять кабінети, підсобні приміщення, частини коридору. Стартова ціна оренди складає 2,2 тис. грн без ПДВ. Загальна площа приміщень – 430,7 м². 

Актив зі зручною  логістикою знаходиться між багатьма торговельними точками. Лише в межах кварталу є кілька кав’ярень, магазинів. Крім того у 50 м знаходиться танцювальна студія. До орендованих приміщень зручно їхати місцевими проспектами – Перемоги та Миру.

Приміщення можливо використати лише за видами цільового призначення. Відтак тут дозволяється розміщення офісів, нотаріусів, закладів харчування без продажу товарів підакцизної групи. Детальніше про обмеження щодо використання об’єкта оренди читайте на його сторінці, що нижче.

Майно перебуває у задовільному технічному стані. Тут підведені водопостачання та каналізація. Уси приміщення електрифіковані з централізованим опаленням. У будівлі також встановлені лічильник на тепло, пожежна та охоронна сигналізації. Телекомунікації теж проведені.

Ділянки знаходиться за адресою: Чернігівська обл., місто Чернігів, вулиця П’ятницька 11А.

Беріть участь в онлайн-аукціоні 22 березня за посиланням: https://bit.ly/3YYTJGu

Реєстрація на участь в англійському аукціоні триває до 21 березня, 20:00. 

Дізнайтесь про цей актив ще більше на його сторінці: https://bit.ly/3LwVp6U.

Усі найцікавіші пропозиції оренди знаходяться на нашому сайті orenda.gov.ua, а також у нашому телеграм-каналі Оренда в Україні. Запрошуємо підписуватися та слідкувати.

Анонси аукціонів, Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Басейнове управління в Одесі шукає орендарів господарського подвір’я
Наступний запис
У Дніпрі шукають орендаря для секції автомийки
Меню