Головна » Новини » Новини аукціонів » Оренда частини готелю в Києві: на онлайн-аукціоні ціна зросла вдвічі від стартової

Оренда частини готелю в Києві: на онлайн-аукціоні ціна зросла вдвічі від стартової

За результатами аукціону з оренди приміщень першого та другого поверхів будівлі “Готель “Козацький” державний бюджет отримуватиме 412 712 грн на місяць.

Актив знаходиться на балансі ДП «Готель Козацький» Міністерства оборони України та розташований, за адресою: м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 2/32, корп. 76.

Хороші технічні умови, велика площа, вигідне розташування та можливість використання за будь-яким цільовим призначенням сприяли зростанню попиту на об’єкт, що забезпечило високу конкуренцію на відкритих торгах – за право орендувати частину готеля змагалися шестеро учасників.

На прозорих конкурентних торгах перемогу в аукціоні отримав профільний готельний оператор – компанія, яка веде діяльність в сфері надання послуг тимчасового проживання.

Згідно з Порядком передачі в оренду державного і комунального майна, переможець торгів має 3 робочі дні на підписання протоколу та 20 робочих днів для укладення договору оренди з дня, наступного за днем формування протоколу про результати аукціону.

Договір оренди з переможцем аукціону буде укладений у разі сплати ним протягом вказаного терміну наступних платежів:

  • авансу у розмірі орендної плати за 2 місяці (включаючи ПДВ);

  • забезпечувального депозиту у розмірі орендної плати за 2 місяці (без ПДВ).

У разі успішного підписання договору, об’єкт буде переданий в оренду приватному оператору з досвідом роботи в готельній індустрії. А це означає, що готель залишатиметься у власності держави, але завдяки ефективному управлінню надаватиме якісні послуги, держава отримуватиме стабільний прибуток від оренди, а громада – робочі місця та можливість комфортного тимчасового проживання.

Для того, щоб ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах ми підготували доступну та зручну інструкцію

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні

Також Ви можете підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися

Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди рибогосподарської гідроспоруди на Хмельниччині
Наступний запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (15 листопада 2021 року)
Меню