Головна » Новини » Новини аукціонів » Аукціон з продовження оренди частини приміщення: ціна зросла більш, ніж у 83 рази

Аукціон з продовження оренди частини приміщення: ціна зросла більш, ніж у 83 рази

27 січня 2021 року відбувся аукціон з продовження договору оренди частини приміщення площею 4 м², яке знаходиться у будівлі Міжнародного аеропорту «Львів».

На відкритих торгах за право орендувати об’єкт змагалося 11 учасників, які збільшили вартість оренди в понад 83 рази – зі стартових 4 767,82 грн до 400 001 грн.

Такий ріст ціни зумовлений, зокрема, дією алгоритмів онлайн-аукціонів, які мотивують учасників робити високі початкові цінові пропозиції, від яких залежить подальша конкурентна перевага під час торгів.

Згідно з Порядком передачі в оренду державного і комунального майна, переможець торгів має 3 робочі дні на підписання протоколу та 20 робочих днів для укладення договору оренди з дня, наступного за днем формування протоколу про результати аукціону.

Договір оренди з переможцем аукціону буде укладений у разі сплати ним протягом вказаного терміну наступних платежів:

  • авансу у розмірі орендної плати за 2 місяці (включаючи ПДВ);

  • забезпечувального депозиту у розмірі орендної плати за 2 місяці (без ПДВ).

Для ознайомлення з інформацією щодо аукціонів з оренди – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також підписуйтесь на спеціальну розсилку і щотижня отримуйте свіжу інформацію про вже оголошені аукціони з оренди об’єктів державної нерухомості на електронну пошту за посиланням – http://bit.ly/3jjSDQA.

Новини, Новини аукціонів
Попередній запис
Фонд держмайна встановив факт використання орендарем приміщень в центрі Києва після завершення строку дії договору оренди
Наступний запис
5. Проєкт Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оренди державного та комунального майна»
Меню