Головна » Новини » Анонси аукціонів » Вигідна пропозиція оренди підвального приміщення площею 103,7 м²

Вигідна пропозиція оренди підвального приміщення площею 103,7 м²

15 липня відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлового підвального приміщення, яке розташоване в адміністративній будівлі. Адреса об’єкта: Івано-Франківська обл., м.Яремче, вул. Свободи, 307 .

Про об’єкт оренди: частина приміщення потребує капітального ремонту, під’єднане електропостачання 20 кВт, каналізація, водопостачання, охоронна та пожежна сигналізації.

Згідно з умовами договору майбутній орендар може втілити в реальність будь-який бізнес-проект, адже приміщення не має жодних цільових обмежень.

Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану, стартова ціна — 3 834.11 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 38.34 гривень.

Детальна інформація про актив  — https://cutt.ly/HKNK0dq

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220615-10492

Берете участь в орендному аукціоні вперше? Для Вас ми підготували коротку інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах.

Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найактуальніші пропозиції.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено онлайн-аукціон з оренди гаража площею 653,7 м²
Наступний запис
Чернівці: оголошено аукціон з оренди нежитлового приміщення на 130.4 м²
Меню