Головна » Новини » Анонси аукціонів » Чернівці: оголошено аукціон з оренди нежитлового приміщення на 130.4 м²

Чернівці: оголошено аукціон з оренди нежитлового приміщення на 130.4 м²

12 липня відбудеться аукціон з оренди приміщення, яке перебуває на балансі Чернівецького коледжу Львівського національного аграрного університету. Місце розташування актива: місто Чернівці, вулиця Доброго, 4.

Одним із бонусів для майбутнього орендаря є не тільки велика площа  —  130.4 м²  а й те, що актив розташований у центрі Чернівців.

Детальніше про нерухомість: приміщення розташоване на першому поверсі учбового закладу. Нерухомість потребує поточного ремонту, наявні електропостачання 15 кВт, каналізація, водопостачання та централізоване опалення.


Відповідно до встановлених обмежень у цільовому призначенні, майбутній орендар на місці об’єкта може надавати послуги громадського харчування без продажу товарів підакцизної групи (буфет).

Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану, стартова ціна — 10 160.26 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення — 101.60  гривень.

Інформація про актив  — https://cutt.ly/CKMOdcN

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220615-39629

Берете участь в орендному аукціоні вперше? Для Вас ми підготували коротку інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах.

Цікавлять інші об’єкти? Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку аби не пропустити найактуальніші пропозиції.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Вигідна пропозиція оренди підвального приміщення площею 103,7 м²
Наступний запис
Львівська область: оголошено аукціон з оренди групи інвентарних об’єктів площею 7888,7 м²
Меню