Головна » Новини » Анонси аукціонів » Вигідна орендна пропозиція в Печерському районі Києва: склад площею 464,6 м² на онлайн-аукціоні

Вигідна орендна пропозиція в Печерському районі Києва: склад площею 464,6 м² на онлайн-аукціоні

7 лютого 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини нежитлового приміщення складу цокольного поверху будівлі ДНДІ інформатизації та моделювання економіки за адресою: місто Київ, бульвар Дружби Народів, 38.

Термін за договором складає 5 років, а стартова ціна – 79 450 грн на місяць.

Загальна площа активу – 464,6 м².

Технічний стан приміщення: задовільний. Об’єкт оснащений електромережею потужністю понад 50 кВт, водозабезпеченням, каналізацією та вентиляцією.

Пропозиція оренди цього об’єкту має високий потенціал для розвитку бізнесу в столиці, завдячуючи значній площі приміщення. Конкурентною перевагою є його розташування на бульварі Дружби Народів, який пролягає від залізничного шляхопроводу до моста Патона – одного з мостів через Дніпро у Києві.


Детальніше тут.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди приміщень гуртожитку Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут»
Наступний запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 12.01.2022
Меню