Головна » Новини » Анонси аукціонів » Приміщення в гуртожитку Державного університету «Одеська політехніка» площею 189,6 м² вакантне для оренди

Приміщення в гуртожитку Державного університету «Одеська політехніка» площею 189,6 м² вакантне для оренди

30 липня відбудеться онлайн-аукціон з продовження договору оренди приміщення площею 189,6 м² в гуртожитку Державного університету «Одеська політехніка».

Адреса об’єкта: м. Одеса, вул. Генерала Петрова, буд. 20.Стартова ціна місячної оренди становить 20 863 грн.

Прийом заявок на участь в аукціоні триває до 29 липня.

Строк, на який буде укладений договір, становить 5 років.

Дізнатися більше про об’єкт, про умови його оренди, а також взяти участь в аукціоні, ви маєте можливість за посиланням – https://bit.ly/3yOl01B.

Приміщення в задовільному стані. Оснащене системами водопостачання, каналізації та вентиляції. Підключена сигналізація. Потужність електромережі складає 50 кВт. Опалення автономне.

За умовами оренди приміщення може бути використане для організації надання перукарських послуг або розміщення кафе, яке не здійснює продаж товарів підакцизної групи. Так обмеження зумовлені необхідністю надання супутніх послуг, які не можуть бути забезпечені безпосередньо самим закладом освіти.

Для участі в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Звіт за 28 тиждень 05.07.2021 – 11.07.2021
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди комплексу рибогосподарських гідроспоруд
Меню