Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди комплексу рибогосподарських гідроспоруд

Оголошено аукціон з оренди комплексу рибогосподарських гідроспоруд

27 липня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди рибогосподарських гідроспоруд лиману товарно-рибницького господарства, нагульних ставів та риборозплідника, що перебувають на балансі ДП «Укрриба» за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський (Онуфріївський) район, села Успенка та Куцеволівка.

Стартова ціна об’єкту складає 24 449,81 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.


Актив складається з комплексу гідроспоруд, а саме:

  • лиман товарно-рибницького господарства (с.Успенка);
  • нагульний ставок №1;
  • нагульний ставок №2;
  • нагульний ставок №3;
  • нагульний ставок  №4;
  • нагульний ставок  №5;
  • нагульний ставок  №6 (с.Куцеволівка);
  • риборозплідник.


Пропозиція оренди цього рибгосподарства має високий потенціал для ведення бізнесу оскільки балансоутримувач – Державне підприємство «Укрриба» є державним водогосподарським підприємством, яке створене з метою забезпечення ефективного використання та організації нагляду, контролю за технічною експлуатацією гідротехнічних споруд рибогосподарських технологічних водойм. Підприємство «Укрриба» докладає значних зусиль з підтримки гідротехнічних споруд у належному стані та проводить значну роботу по проведенню капітальних ремонтів та реконструкцій. За весь період господарської діяльності «Укрриба» за власні кошти та із залученням коштів користувачів гідротехнічних споруд на проведення капітальних ремонтів спрямовано понад 16 млн.785 тис. грн.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Детальніше про актив: https://bit.ly/3ec0pwq .


А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Приміщення в гуртожитку Державного університету «Одеська політехніка» площею 189,6 м² вакантне для оренди
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди двоповерхової будівлі лазні в Миколаєві
Меню