Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Тернополі: оголошено аукціон з оренди приміщень Західноукраїнського національного університету

Оренда в Тернополі: оголошено аукціон з оренди приміщень Західноукраїнського національного університету

27 липня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон зі зниженням стартової орендної плати на 50 відсотків з передачі в оренду частини нежитлових приміщень міжобласного центру підготовки спортсменів, що знаходяться на балансі Західноукраїнського національного  університету за адресою: місто Тернопіль, вулиця Бережанська, 6.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 8 469,10 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 224,5 м².

Актив перебуває в задовільному технічному стані та приєднаний до електромережі (потужність 55 кВт). Наявне водозабезпечення, каналізація, газифікація та опалення, а також вентиляція і кондиціонування. Підключена пожежна сигналізація.

Західноукраїнський національний університет – це класичний університет міста Тернополя, елітний та сучасний заклад вищої освіти.  ЗУНУ стрімко розвивається та є одним із лідерів серед закладів вищої освіти України, де на сьогодні навчається більше 13 тисяч студентів. Оренда приміщень цього навчального закладу – вигідна інвестиція в розвиток вашого бізнесу, оскільки об’єкт має зручну локацію та високий рівень відвідуваності.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Деталі за посиланням: https://bit.ly/3ktEGDU.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 09.07.21
Наступний запис
Гідротехнічні споруди в Кам`янці-Дніпровській Запорізької області вакантні для оренди
Меню