Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Одеському морському порту: частина відкритого вантажного складу на онлайн-аукціоні

Оренда в Одеському морському порту: частина відкритого вантажного складу на онлайн-аукціоні

11 лютого 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини відкритого вантажного складу причалу № 14 за адресою: м. Одеса, Митна площа 1/2, що перебуває на балансі Державного підприємства “Одеський морський торговельний порт”.

Стартова ціна складає 17 878,57 грн на місяць, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа активу –  621,20 м².

 

Технічний стан активу: задовільний.

Майно може бути використано за будь-яким цільовим призначенням.


Одеський морський торговельний порт — один із найбільших морських портів басейну Чорного моря з загальною пропускною спроможністю до 50 млн тонн. А розвинена транспортна інфраструктура в Одесі дозволяє доставляти вантажі в порт різним видом транспорту, що може стати вагомою логістичною перевагою для вашого бізнесу.

Тому оренда цього активу зі значною площею стане комерційно-вигідним рішенням для інвестування у власну справу.

(Одеський морський торговельний порт)

Детальніше тут.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Вигідна орендна пропозиція в Хмельницькому: група об’єктів нерухомості площею 3 242,6 м² на онлайн-аукціоні
Наступний запис
Звіт за 4 тиждень 17.01.2022 – 23.01.2022
Меню