Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди приміщень в центрі столиці

Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди приміщень в центрі столиці

22 червня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлові приміщення 5 та 6 поверху адмінбудівлі, що обліковується на балансі Державного концерну «Ядерне паливо» та знаходиться за адресою: місто Київ, вулиця Хрещатик 34.

Стартова ціна об’єкту складає 53 141,38 грн, а термін оренди – 2 роки, 11 місяців.

Загальна площа  – 121 м².

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 21 червня 2021 року.

Будівля перебуває у задовільному технічному стані, забезпечена комунікаціями: електропостачання потужністю 10 кВт, водовідведення, водопостачання та  централізоване опалення. Також наявне кондиціонування, ліфт та підведена пожежна сигналізація.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон: https://bit.ly/34VUGWu  .

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

 

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Розділ 2 Аналітичної довідки про роботу Фонду державного майна України та хід приватизації державного майна за І квартал 2021 року «Оренда державного майна»
Наступний запис
Інформаційний бюлетень актуальних аукціонів з оренди об`єктів державної нерухомості (7 червня 2021 року)
Меню