Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди приміщень в Шевченківському районі столиці

Оренда в Києві: оголошено аукціон з оренди приміщень в Шевченківському районі столиці

5 жовтня 2021 року о 11:30 відбудеться онлайн-аукціон з оренди нежитлових приміщень шостого поверху адміністративно-виробничої будівлі, що обліковується на балансі ДП «Державне спеціалізоване видавництво «Техніка» та знаходиться за адресою: місто Київ, вулиця Обсерваторна 25.

Стартова ціна об’єкту складає 160,89 грн, а термін оренди – 5 років.

Загальна площа  – 200 м².

Подача заявок на участь в аукціоні триває до 18:00 4 жовтня 2021 року.

Наразі актив потребує капітального ремонту. Будівля забезпечена комунікаціями: електропостачання потужністю 220 кВт, водовідведення, водопостачання. Також наявний ліфт та підведена пожежна сигналізація.

Детальніше про об’єкт

Дана пропозиція – справжня знахідка, оскільки об’єкт розташований в столиці, має зручну локацію і може стати вигідним рішенням для створення та розвитку вашого бізнесу!


Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Звіт за 38 тиждень 13.09.2021 – 19.09.2021
Наступний запис
Прозора оренда та агробізнес: історія успіху з Житомирщини 
Меню