Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в Дніпрі: оголошено аукціон з оренди частини майнового комплексу технічної бази

Оренда в Дніпрі: оголошено аукціон з оренди частини майнового комплексу технічної бази

18 листопада 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини майнового комплексу технічної бази Дніпропетровського обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за адресою: місто Дніпро, вулиця Набережна Перемоги, 3-У.

Стартова ціна оренди об’єкту складає 10 599,66 грн на місяць, а термін – 5 років.

Загальна площа – 144,32 м².

Актив перебуває в задовільному стані. Забезпечений електромережею понад 6 кВт, газифікацією та опаленням.

Більше інформації про об’єкт тут.

Дніпро є одним із найвизначніших промислових, фінансових та наукових центрів України з населенням майже 1,5 млн осіб. Містом проходить низка важливих транспортних коридорів, серед яких автошляхи європейського і національного значення E50, Н08, Н11, Н31.

Завдяки перспективній локації та вигідній площі об’єкта, дана пропозиція може стати для вас комерційно-вигідним рішенням для створення і розвитку бізнесу.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

А щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Історія успіху з Рівного: як завдяки оренді занедбаний стадіон стане тренувальним майданчиком Академії футболу
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди будівлі спортивно-оздоровчої бази «Фортуна»
Меню