Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда в аеропорту в Борисполі: оголошено аукціон з оренди частини приміщення пасажирського терміналу

Оренда в аеропорту в Борисполі: оголошено аукціон з оренди частини приміщення пасажирського терміналу

28 грудня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини нежитлового приміщення №297 на першому поверсі пасажирського терміналу «D»  Міжнародного аеропорту «Бориспіль» за адресою: Київська обл., Бориспільський р-н, с. Гора, вул. Бориспіль-7.

Термін оренди за договором становить 5 років, а стартова ціна –  32 410,99 грн на місяць.

Загальна площа  – 63 м².

Актив перебуває в задовільному технічному стані. Наявна електрифікація потужністю 20 кВт, водозабезпечення, водовідведення, вентиляція, кондиціонування та опалення.

Детальніше тут.

Термінал «D» — найновіший та найбільшим термінальний комплекс в Україні. Дана пропозиція – чудова нагода отримати актив на тривалий термін у міжнародному аеропорту з пасажиропотоком у понад 10 млн осіб щорічно і саме тому стане комерційно-вигідним рішенням для створення та розвитку вашого бізнесу. Також орендар матиме можливість використовувати об’єкт за будь-яким цільовим призначенням.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 234,3 м² в Рівному
Наступний запис
Звіт за 50 тиждень 06.11.2021 – 12.12.2021
Меню