Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 234,3 м² в Рівному

Оголошено аукціон з оренди частини будівлі площею 234,3 м² в Рівному

23 грудня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди частини першого поверху адміністративно-побутового корпусу Державного підприємства «Бурштин України».

Актив розташований за адресою:  Рівненська область, м.Рівне, вул.Київська, 94.

Термін оренди за договором становить 5 років, а стартова ціна –  7 482,78 грн на місяць.

Загальна площа  – 234,3 м²

Технічний стан об’єкту: задовільний. Наявне водозабезпечення та водовідведення.

Детальніше тут.

ДП «Бурштин України» – державне підприємство, що займається видобутком і переробкою бурштину та має багаторічний досвід на ринку ювелірних прикрас.

Актив розташований в адміністративно-побутовому корпусі компанії, в одній будівлі з магазином та Музеєм Бурштину, а це забезпечує високий рівень відвідуваності. Тому пропозиція оренди цього об’єкту має високий потенціал для ведення бізнесу, завдяки його вигідній площі, можливості використовувати за будь-яким цільовим призначенням та передавати в суборенду.

Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Витяг з протоколу засідання комісії від 01.12.2021
Наступний запис
Оренда в аеропорту в Борисполі: оголошено аукціон з оренди частини приміщення пасажирського терміналу
Меню