Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда у Вінницькій області: оголошено аукціон з оренди приміщень 43,1 м² площею

Оренда у Вінницькій області: оголошено аукціон з оренди приміщень 43,1 м² площею

20 липня відбудеться аукціон з оренди вбудованого нежитлового приміщення в підвалі адмінбудівлі, за адресою: Вінницька обл., Хмільницький р-н, м. Козятин, вул. П.Орлика, 19-А.

Нерухомість має гарне місце розташування у центрі Козятина, у приміщенні Козятинської міськрайонної філії Вінницького обласного центру зайнятості.

Приміщення перебуває у задовільному стані, наявні електропостачання, водопостачання, каналізація, газифікація, вентиляція, охоронна та пожежна сигналізації.

Відповідно до умов договору нерухомість може бути використана на розсуд орендаря, адже обмежень за цільовим призначенням немає.

Термін оренди – на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану, стартова ціна — 55.88 гривень на місяць, розмір мінімального кроку підвищення —  0.56 гривень.

Детальна інформація за посиланням — https://cutt.ly/vLrnDSV

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220617-17594

Берете участь в аукціоні вперше? Для Вас ми підготували коротку інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах.

Цікавлять додаткові пропозиції оренди? Підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено онлайн-аукціон з оренди приміщень на Вінниччині, загальною площею 429,6 м²
Наступний запис
Фонд держмайна уклав перший електронний договір оренди держмайна
Меню