Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда у Сумах: оголошено аукціон з оренди частини будівель учбових корпусів університету

Оренда у Сумах: оголошено аукціон з оренди частини будівель учбових корпусів університету

7 жовтня відбудеться аукціон з оренди державного майна – частин будівель учбових корпусів Сумського державного університету. Актив розташований за адресами: місто Суми, вул. Академічна, 9, вул. Петропавлівська, 57 та вул. Петропавлівська, 59.


Стартова вартість оренди — 230 гривень на місяць. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Об’єкт оренди включає в себе частини приміщень у трьох корпусах Сумського державного університету загальною площею 6 м². Цільове призначення об’єктів – організація послуг з громадського харчування.

Детальна інформація за посиланням —  https://cutt.ly/RCWtOFd

Взяти участь в аукціоні  —

https://prozorro.sale/auction/LLE001-UA-20220921-11761

Вперше берете участь в аукціоні оренди? Ми підготували для Вас детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах.

Аби не пропустити найцікавіші пропозиції підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Анонси аукціонів
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди об`єктів бази водовідливу загальною площею 1383 м² на Рівненщині
Наступний запис
Оголошено аукціон з оренди приміщення на 23 м² на Рівненщині
Меню