Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з оренди об`єктів бази водовідливу загальною площею 1383 м² на Рівненщині

Оголошено аукціон з оренди об`єктів бази водовідливу загальною площею 1383 м² на Рівненщині

06 жовтня 2022 року відбудеться аукціон з оренди державного майна – об’єктів бази водовідливу площею 1383 м², в окремо розташованому адмінбудинку за адресою: Рівненська обл, м. Вараш, Будівельна база №1 та №2 промислової зони, 52, що перебувають на балансі ВП «Рівненська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом».


Стартова вартість оренди — 11 646 гривень на місяць. Термін оренди нерухомості триватиме на період воєнного стану та 12 місяців після закінчення або припинення дії воєнного стану.

Об’єкт оренди площею 1383 м² знаходиться у задовільному стані забезпечений необхідними комунікаціями, має зручну логістику.


Детальна інформація за посиланням —

Взяти участь в аукціоні  — https://cutt.ly/DVILZPG

https://prozorro.sale/auction/LLP001-UA-20220914-65325

Для тих, хто вперше берете участь в аукціоні оренди, ми підготували детальну інструкцію, яка дозволить ознайомитись з правилами участі в онлайн-аукціонах.

Аби не пропустити найцікавіші пропозиції, підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні та щотижневу електронну розсилку.

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Пропозиція оренди на Рівненщині: оголошено аукціон з оренди магазину
Наступний запис
Оренда у Сумах: оголошено аукціон з оренди частини будівель учбових корпусів університету
Меню