Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оренда на Харківщині: оголошено аукціон з оренди залізобетонного майданчика

Оренда на Харківщині: оголошено аукціон з оренди залізобетонного майданчика

22 листопада 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з оренди залізобетонного майданчика, що перебуває на балансі Регіонального офісу водних ресурсів у Харківській області та знаходиться за адресою: Харківська область, Куп’янський район, м. Куп’янськ, вул. Сватівська, 67-А.

Термін оренди за договором становить 5 років, а стартова ціна – 497,50 грн.

Загальна площа  – 750 м².


Об’єкт має тверде залізобетонне покриття та задовільний технічний стан.

Детальніше тут.


Пропозиція оренди цього об’єкту має високий потенціал для ведення бізнесу, оскільки об’єкт має вигідну площу, а також його  можна використовувати за будь-яким цільовим призначенням. Вагомою перевагою є розташування об’єкту в Харківській області в місті Куп’янськ, яке є вузлом залізничних і автомобільних доріг. Також в місті функціонують прикордонна застава, митниця, кілька тисяч підприємств та організацій, планується відкриття контейнерного перевантаження, овочесховища на 3 000 тонн. У цій точці перетинаються важливі торгові шляхи –  автомобільні дороги Р79 і Н26.


Для Вас ми підготували доступну та зручну інструкцію, яка дозволяє ознайомитись з правилами участі в орендних онлайн-аукціонах.

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Звіт за 45 тиждень 01.11.2021 – 07.11.2021
Наступний запис
Оренда в аеропорту Бориспіль оголошено аукціон з оренди групи приміщень
Меню