Головна » Новини » Анонси аукціонів » Оголошено аукціон з продовження оренди приміщення в будівлі Одеського морського вокзалу

Оголошено аукціон з продовження оренди приміщення в будівлі Одеського морського вокзалу

15 березня 2021 року об 11:18 відбудеться аукціон з продовження оренди приміщення на першому рівні будівлі Морського вокзалу (Паскомплекс), що знаходиться за адресою м.Одеса, вул.Приморська, буд.6 та перебуває на балансі Одеської філії Державного підприємства “Адміністрація морських портів України”. Подача заявок на участь в аукціоні триває до 20:00 14 березня 2021 року.

Загальна площа активу становить 51,5 м², а стартова ціна складає 8 755,78 грн.

Приміщення електрифіковане (потужність 15 кВт), перебуває в хорошому технічному стані, наявні водопостачання та водовідведення, а також будівля забезпечена опаленням.

Термін оренди за договором – 3 роки.

Актив може бути використаний за будь-яким цільовим призначенням.

Нагадуємо: для того, щоб взяти участь в аукціоні за право орендувати цей актив, необхідно подати заявку на участь в аукціоні, сплатити гарантійний і  реєстраційний внески та зробити свою цінову пропозицію на торгах.

Посилання на аукціон: http://bit.ly/3bVUEkb 

Для того, щоб бути завжди в курсі найцікавіших та найвигідніших аукціонів – підписуйтесь на наш телеграм канал Оренда в Україні.

Також кожен може підписатися на спеціальну розсилку і щотижня отримувати актуальну інформацію про вже оголошені аукціони на електронну пошту. Підписатися – http://bit.ly/3jjSDQA .

Анонси аукціонів, Новини
Попередній запис
Оголошено аукціон з оренди приміщення в Одеському порт клубі
Наступний запис
Аеропорт Бориспіль: два приміщення вакантні для оренди на онлайн-аукціонах наступного тижня
Меню